ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Εθνική Ολλανδίας: Νοκ άουτ ο Ντε Γιονγκ από τους "οράνιε" που είναι στον όμιλο της Ελλάδας

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας
Ο Φρένκι ντε Γιονγκ με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας © 2022 EBRAHIM NOROOZI / AP IMAGES

Εκτός της αποστολής της εθνικής Ολλανδίας, που είναι στον όμιλο της Ελλάδας, τέθηκαν λόγω τραυματισμού οι Φρένκι ντε Γιονγκ και Στίβεν Μπέργκβαϊν. Στη θέση τους ο Ντόνιελ Μάλεν και Τζόι Φίρμαν.

Πρόβλημα για την εθνική Ολλανδίας, με τον Ρόναλντ Κούμαν να μην υπολογίζει στους Φρένκι ντε Γιονγκ και Στίβεν Μπέργκβαϊν ενόψει των επερχόμενων αγώνων με Γαλλία (24/3) και Γιβραλτάρ (27/3) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Οι "οράνιε", που βρίσκονται στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον μέσο της Μπαρτσελόνα, καθώς τραυματίστηκε στο Clasico με τη Ρεάλ την Κυριακή (19/3).

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό και χρειάζεται να μείνει εκτός δράσης για κάποιο διάστημα.

Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε κι ο μέσος του Άγιαξ, με τους Ντόνιελ Μάλεν (Ντόρτμουντ) και Τζόι Φίρμαν (Αϊντχόφεν) να τους αντικαθιστούν στην αποστολή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ