ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Ο Πολωνός Μαρτσίνιακ ορίστηκε στο παιχνίδι με την Ισπανία

Ο Πολωνός διαιτητής, Μαρτσίνιακ
Ο Πολωνός διαιτητής, Μαρτσίνιακ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η UEFA όρισε για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ για την ένατη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ, τον 40χρονο Πολωνό διαιτητή, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Η Ελλάδα ρίχνει την τελευταία της ζαριά για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ κόντρα στην Ισπανία, με την UEFA να ορίζει τον 40χρονο Πολωνό διαιτητή, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι για το οποίο ορίζεται για την Εθνική μας στην τρέχουσα προκριματική φάση, μετά την ισοπαλία με τη Γεωργία στην Τούμπα.

Βοηθοί του θα είναι οι βοηθοί του Πάβελ Σολοκλινσκι και Άνταμ Κούπσικ, τέταρτος θα είναι ο Τόμας Μουσιάλ. Στο VAR ορίστηκε ο επίσης Πολωνός Τόμας Κβιατόφσκι με βοηθό τον Μαρτσίν Μπορκόφσκι.

Ο Μαρτσίνιακ είναι μια γνώριμη σφυρίχτρα για την Εθνική μας. Εκτός από το παιχνίδι με τη Γεωργία είχε διαιτητεύσει και στην ήττα από το Βέλγιο για τα προκριματικά του προηγούμενου Μουντιάλ. Την περσινή σεζόν είχε διευθύνει και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, το οποίο έληξε 2-2 στις 7 Μαρτίου.

Στην Ευρώπη στο παρελθόν έχει σφυρίξει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους "16" του Europa League, αλλά και τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τη Βίντι για τα playoffs του Champions League.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ