ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Μπουχαλάκης, Πασχαλάκης και Χατζηγιοβάνης στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας

Πασχαλάκης, Μπουχαλάκης και Χατζηγιοβάννης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας της ΕΠΟ
Πασχαλάκης, Μπουχαλάκης και Χατζηγιοβάννης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας της ΕΠΟ INTIME

Τρεις Έλληνες διεθνείς, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μαζί με τους Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα επισκέφθηκαν το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας, προκαλώντας τη χαρά των συμμετεχόντων.

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε η ημέρα για τους συμμετέχοντας στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας (19-21 Σεπτεμβρίου), που συνδιοργανώνουν η ΕΠΟ και η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» και η τελική φάση του οποίου άρχισε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας.

Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη και τον αθλητικό Διευθυντή της Εθνικής Ανδρών Τάκη Φύσσα επισκέφθηκαν τον χώρο και είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν φωτογραφίες με τους συμμετέχοντες και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΕΠΟ: "Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε η ημέρα για τους συμμετέχοντες στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας (19-21 Σεπτεμβρίου), που συνδιοργανώνουν η ΕΠΟ και η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» και η τελική φάση του οποίου άρχισε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας!

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη και τον αθλητικό Διευθυντή της Εθνικής Ανδρών Τάκη Φύσσα επισκέφθηκαν τον χώρο όπου πραγματοποιείται η καινοτόμος δράση με τη συμμετοχή ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας από όλη την Ελλάδα.

Ενώπιον της αντιπροσωπείας της Εθνικής Ομάδας εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, καθώς οι διεθνείς δέχτηκαν… επιθέσεις αγάπης και λατρείας από τους συμμετέχοντες, που έσπευσαν να φωτογραφηθούν και να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές.

«Δεν υπάρχουν λόγια να σας περιγράψουμε πώς νιώθουμε. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας», ήταν το μήνυμα του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη.

«Χαιρόμαστε που είδαμε ανθρώπους με χαμόγελα. Ως Εθνική Ομάδα θα είμαστε παρόντες σε τόσο ευχάριστες και σπουδαίες εκδηλώσεις», είπε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών Τάκης Φύσσας.

«Σήμερα οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς. Η δράση είναι καταπληκτική!», είπε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης συμπλήρωσε από την πλευρά του: «Το σημαντικότερο είναι να χαιρόμαστε, να παίζουμε και να μοιραζόμαστε στιγμές όπως η σημερινή». «Αυτό που ζούμε σήμερα είναι ευλογία και χαρά. Παίρνουμε δύναμη από εσάς!», τόνισε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Πριν από την έναρξη των αγώνων της 1ης ημέρας, η πρόεδρος της ΕΔΡΑΣ Μαρία Κερασόγλου καλωσόρισε στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας τις ομάδες των φορέων ψυχικής υγείας και μετέφερε το μήνυμα που απηύθυνε η υφυπουργός Υγείας και υπεύθυνη για θέματα Ψυχικής Υγείας Ζωή Ράπτη επ’ ευκαιρία του μεγάλου και ξεχωριστού event, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ και συγχαίρω την ΕΔΡΑ και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που στηρίζει την προσπάθεια αυτή. Πρωτίστως, όμως, συγχαίρω τους αθλητές μας, που δεν είναι άλλοι από τους ωφελούμενους των δομών και φορέων από όλη την Ελλάδα και λαμβάνουν μέρος σε αυτό το τουρνουά»".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ