ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Μπήκε και ο Σιώπης ενόψει Ιρλανδίας

Ο Μανώλης Σιώπης με τον Πέτρο Μάνταλο στην προπόνηση της Εθνικής
Ο Μανώλης Σιώπης με τον Πέτρο Μάνταλο στην προπόνηση της Εθνικής EUROKINISSI

Η Εθνική ολοκλήρωσε τη 2η εβδομάδα προετοιμασίας για τους αγώνες με Ιρλανδία (16/6) και Γαλλία (19/6) για την προκριματική φάση του Euro 2024, με τον Μανώλη Σιώπη να μπαίνει στην προπόνηση.

Η προετοιμασία της Εθνικής για τους αγώνες απέναντι στην Ιρλανδία (16/6) και την Γαλλία (19/6) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 συνεχίζεται, με τη γαλανόλευκη να ολοκληρώνει το Σάββατο (10/6) τη 2η εβδομάδα. Το σημερινό (10/6) πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μανώλης Σιώπης.

Την Κυριακή (11/6) οι διεθνείς έχουν ρεπό και η αποστολή θα συγκεντρωθεί εκ νέου την Δευτέρα (12/6) το πρωί για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των δύο κομβικών παιχνιδιών.

Ο Γιώργος Μασούρας έχει πάρει ειδική άδεια και θα υπολογίζεται κανονικά από τη Δευτέρα. Τότε θα ενσωματωθούν και οι "Αμερικάνοι" Γιακουμάκης και Φούντας που παίζουν τα ξημερώματα για το MLS.

Συγκεκριμένα, στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Γ. Καμάρας" συμμετείχαν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (ατομικό πρόγραμμα).

Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο "Γ. Καμάρας" και θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ