ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια με Ισπανία και Κόσοβο

Ο Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γεωργία
Ο Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γεωργία INTIME

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα εισιτήρια με την Ισπανία και το Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ έδωσε οδηγίες αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα και τον κορονοϊό.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους ότι έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας με την Ισπανία και το Κόσοβο, για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ.

Παράλληλα η ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου υπενθύμισε στους φιλάθλους τους όρους με τους οποίους μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο, αναφορικά με τον εμβολιασμό και το πιστοποιητικό νόσησης.

Aναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ: "Στη διάθεση των φιλάθλων τίθενται τα εισιτήρια των δύο προσεχών αγώνων της Εθνικής στο ΟΑΚΑ για τα Eurοpean Qualifiers εναντίον της «εστεμμένης» με τους τίτλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του EURO Ισπανίας (Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, 21:45), καθώς επίσης του Κοσόβου (Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 21:45).

Αγοράστε ηλεκτρονικά, γρήγορα και απλά, το εισιτήριό σας και υποστηρίξτε την Εθνική Ομάδα στα παιχνίδια των δύο τελευταίων αγωνιστικών της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Πατήστε ΕΔΩ για να κλείσετε θέση!

Οδηγίες εισόδου στην εγκατάσταση

Η είσοδος των ενηλίκων φιλάθλων επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο. Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Αναφορικά με τους ανηλίκους φιλάθλους, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους ανήλικους 12 ετών και κάτω θα επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self - test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

Οι φίλαθλοι οφείλουν να έχουν μαζί τους, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, και να παρουσιάσουν όταν τους ζητηθεί, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τη βεβαίωση νόσησης, και το αρνητικό αποτέλεσμα σε διενέργεια τεστ για τους ανηλίκους. Ο έλεγχος για τους ενηλίκους θα γίνεται με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ