VIRAL

Εθνική: Η 14χρονη Βαλέρια Κρουζ πήρε τη φανέλα του Φόρσμπεργκ γιατί βοήθησε τη Σουηδία να νικήσει την Ελλάδα

Οι παίκτες της Σουηδίας πανηγυρίζουν το γκολ του Φόρσμπεργκ κόντρα στην Ελλάδα
Οι παίκτες της Σουηδίας πανηγυρίζουν το γκολ του Φόρσμπεργκ κόντρα στην Ελλάδα PHOTO CREDITS: INTIME

Η 14χρονη ballgirl, Βαλέρια Μαρτίνεζ Κρουζ, πήρε τη φανέλα του Εμίλ Φόρσμπεργκ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Σουηδίας με την Ελλάδα, γιατί ο μέσος της Λειψίας τής ζήτησε να επιστρέφει πιο αργά την μπάλα εντός του γηπέδου.

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα από τη Σουηδία με 2-0 στη Στοκχόλμη στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ, ωστόσο η νίκη των Σουηδών ήρθε χάρη στη "συνδρομή" ενός ballgirl, της 14χρονης Βαλέρια Μαρτίνεζ Κρουζ.

Η Βαλέρια ζήτησε κατά τη διάρκεια ενός κόρνερ τη φανέλα του Εμίλ Φόρσμπεργκ, του σκόρερ του πρώτου τέρματος των Σουηδών από την άσπρη βούλα. Ο μεσοεπιθετικός της Λειψίας της είπε ότι θα της έδινε τη φανέλα, αν αυτή καθυστερούσε να επιστρέφει τις μπάλες, καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο η Σουηδία είχε το προβάδισμα.

Η νεαρή ballgirl, συμπληρώνει σε ένα μήνα τα 15χρόνια ζωής και παίζει ποδόσφαιρο στη Σουηδική Εστέντε. Σε δηλώσεις της αμέσως μετά το ματς τόνισε ότι ο Φόρσμπεργκ είναι το είδωλό της και τής δίνει κίνητρο να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο Φόρσμπεργκ δήλωσε αμέσως μετά το ματς: "Της είπα να κρατάει την μπάλα λίγο περισσότερο και το έκανε. Ήταν καλή, οπότε πήρε τη φανέλα μετά το ματς. Είχε πλάκα, ήταν σημαντικό και ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια".

Η Βαλέρια δήλωσε αμέσως μετά το ματς: "Είμαι πολύ χαρούμενη που μου έδωσε τη φανέλα, ήταν η πρώτη μου φορά σαν ballgirl και δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο ντεμπούτο.

Αρχικά τον ρώτησα αν θα μπορούσα να πάω τη φανέλα του και εκείνος μου απάντησε ότι θα μπορούσα να την έχω, αν ήμουν πιο ήρεμη στην επιστροφή της μπάλας και τους βοηθούσα να κερδίσουν χρόνο. Το ζήτησε πολύ ευγενικά, οπότε φυσικά ήθελε να βοηθήσω.

Τη φανέλα την έχω τώρα στο σπίτι. Προσπαθώ να βρω μια κορνίζα οπότε να μπορέσω να τη βάλω στο δωμάτιο. Ο Έμιλ είναι το είδωλό μου, οπότε αυτό μου δίνει κίνητρο".

TAGS VIRAL ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ