ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Εθνική Γαλλίας: Ο Βαράν σταματάει από τους μπλε

Ο Ράφαελ Βαράν
Ο Ράφαελ Βαράν @ 2018 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Ράφαελ Βαράν βάζει τέλος στη διεθνή καριέρα του με την εθνική Γαλλίας λόγω των σωματικών και ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπισε.

Μετά τους Ούγκο Λιορίς και Στιβ Μανταντά και ο Ράφαελ Βαράν θα σταματήσει την καριέρα του με την εθνική Γαλλίας, όπως έγραψε αρχικά η Parisien και επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο ίδιος.

Ο 29χρονος Γάλλος στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκεφτόταν αρκετά το τελευταίο διάστημα το ενδεχόμενο να συνεχίσει με την εθνική και τις υποχρεώσεις της που επανεκκινούν από τον Μάρτιο του 2023 ή να σταματήσει.

Τις τελευταίες ημέρες εξέτασε τα θετικά και τα αρνητικά των δύο εκδοχών και έκλινε περισσότερο στο να σταματήσει, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Ο Γάλλος στόπερ έχει δυσκολίες σε σωματικά και ψυχολογικά κομμάτια, ενώ θα ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Στην απόφασή του αυτή τον επηρέασε σημαντικά και ο τρόπος που ηττήθηκαν οι μπλε στον τελικό του Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή.

Ο Βαράν φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας συνολικά 93 φορές και πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ