ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδος: Κλήθηκε ο Μπάλντοκ από τον Πογέτ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ © 2021 RUI VIEIRA, POOL/AP IMAGES

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ απέκτησε δικαίωμα να αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και ο Γκουστάβο Πογέτ τον κάλεσε για τα ματς του Nations League.

Την πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δέχτηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο 29χρονος απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής και ο Γκουστάβο Πογέτ τον κάλεσε για τα ματς του Nations League.

Υπενθυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (2/6) , το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6), την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα το δικαίωμα να αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδας, κλήθηκε από τον κ. Γουστάβο Πογέτ για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εναντίον της Βόρ. Ιρλανδίας, του Κοσόβου και της Κύπρου για το UEFA Nations League".

Ο Μπάλντοκ αγωνίζεται στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2017, μετρώντας πέντε γκολ και 13 ασίστ σε 166 αγώνες, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μίλτον Κέινς Ντονς, Όξφορντ Γιουνάιτεντ, Τάμγουορθ και Νορθάμπτον Τάουν.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος δεξιός μπακ έχει γιαγιά Ελληνίδα και έκανε όλη τη διαδικασία για να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα με σκοπό να αγωνιστεί με το εθνόσημο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ