ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Συγχαρητήρια Ζαγοράκη σε διεθνείς μετά από το φιλικό με το Βέλγιο

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συνεχάρη τους Έλληνες διεθνείς στα αποδυτήρια, αμέσως μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με το Βέλγιο, επισημαίνοντάς τους ωστόσο ότι χρειάζεται διαρκής προσπάθεια για να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τη φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας με το Βέλγιο (1-1) στο "King Baoudouin" των Βρυξελλών, μοίρασε συγχαρητήρια στους Έλληνες διεθνείς στα αποδυτήρια, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ζαγοράκης τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για την επομένη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής με τη Νορβηγία (06/06, 20:00, Cosmote Sport 1 - OPEN TV), η οποία θα διεξαχθεί στη Μάλαγα, αλλά και καλές καλοκαιρινές διακοπές ενώ επισήμανε ότι χρειάζεται διαρκής προσπάθεια και αυτό είναι το σημείο στο οποίο εστίασε στην ομιλία του.

Μετά τη λήξη της ομιλίας του, οι παίκτες του Φαν'τ Σιπ τον χειροκρότησαν. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επέστρεψε στη χώρα μας και δεν θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των Ελλήνων διεθνών, κόντρα στη Νορβηγία.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ