ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Στο 1 εκατ. ευρώ το πριμ της ΕΠΟ στους διεθνείς για την πρωτιά στο Nations League

Εθνική Ελλάδας: Στο 1 εκατ. ευρώ το πριμ της ΕΠΟ στους διεθνείς για την πρωτιά στο Nations League
INTIME

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και ο προβιβασμός στην League B στο Nations League θα έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη για τους παίκτες της Εθνικής, με την ΕΠΟ να μοιράζει πριμ ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Αποστολή εξετελέσθη και με το παραπάνω για την Εθνική! Μετά από δύο όχι καλές πορείες στις ισάριθμες πρώτες εκδόσεις του Nations League, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τα πάνω του με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο, με τον απολογισμό των πέντε νικών σε έξι ματς να της εξασφαλίζει την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στην League B.

Το γεγονός αυτό έφερε ευφορία στις τάξεις των διεθνών και μάλιστα θα βγουν και οικονομικά ωφελημένοι από το επίτευγμά τους, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να μοιράζει πριμ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Αυτό θα είναι της τάξης του 1 εκατομμυρίου ευρώ, με την ομοσπονδία να δίνει στους παίκτες το 50% από τα 2 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην ΕΠΟ για την επιτυχία της Εθνικής ομάδας σε αυτό το Nations League και τον προβιβασμο της.

"Μην μου πείτε για πριμ είναι κατοχυρωμένο. Μπράβο και εις ανώτερα πάμε για τον Μάρτιο" είχε αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια της Ριζούπολης μετά το 3-1 επί της Βόρειας Ιρλανδίας, δίνοντας το έναυσμα για τα προκριματικά του Euro 2024.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ