ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από αυτά που είδα τις πρώτες μέρες στην Εθνική Ελλάδας"

Ο Γκουστάβο Πογέτ στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Ρουμανία
Ο Γκουστάβο Πογέτ στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Ρουμανία INTIME

Με δηλώσεις του στην "AS" ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε ότι σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής Ελλάδας στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο της.

Ο απολογισμός του Γκουστάβο Πογέτ στις πρώτες μέρες του στην Εθνική Ελλάδας ήταν μία νίκη (0-1 επί της Ρουμανίας) και μία ήττα (1-0 από το Μαυροβούνιο). Ο ίδιος πάντως φάνηκε ικανοποιημένος από αυτά που είδε, κάτι που ξεκαθάρισε και σε συνέντευξή του στην ισπανική "AS".

Ο τεχνικός της Εθνικής μας ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις πρώτες του μέρες στον πάγκο της Ελλάδας και τόνισε ότι κρατάει αρκετά πράγματα. "Από τον πρώτο αγώνα (σ.σ κόντρα στην Ρουμανία), κρατάω πολλά θετικά πράγματα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα που έχω κάνει σε ντεμπούτο μου σε πάγκο.

Ο δεύτερος αγώνας (σ.σ κόντρα στο Μαυροβούνιο) ήταν πιο δύσκολος. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος για τις 8 ημέρες που πέρασα με τους παίκτες και από αυτά που είδα. Τους συνάντησα, που είναι το βασικό. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία. Κρατάω όσα έμαθα".

Ακολούθως ο Πογέτ ρωτήθηκε για την πτώση του ελληνικού ποδοσφαίρου - και ειδικά της Εθνικής - τα τελευταία χρόνια, λέγοντας για να κλείσει το θέμα της Ελλάδας: "Είχαν μία χρυσή περίοδο. Μετά την κατάκτηση του Euro 2004 δυνάμωσαν και κράτησαν την βάση τους για χρόνια. Πλέον ψάχνουν για την απαραίτητη σύνδεση ανάμεσα στο προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες ώστε να έχουν αποτελέσματα. Για εμένα είναι ακόμα νωρίς πάντως για να έχω άποψη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ