ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Όλοι στη διάθεση του Πογέτ για το φιλικό με το Μαυροβούνιο

Η προπόνηση της Εθνικής στην Ποντγκόριτσα ενόψει του φιλικού αγώνα με το Μαυροβούνιο | 27 Μαρτίου 2022
Η προπόνηση της Εθνικής στην Ποντγκόριτσα ενόψει του φιλικού αγώνα με το Μαυροβούνιο | 27 Μαρτίου 2022 IN TIME SPORTS

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του φιλικού με το Μαυροβούνιο (28/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1HD, OPEN TV, LIVE SPORT24) ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη φιλική αναμέτρηση της Δευτέρας (28/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1HD, OPEN TV, LIVE SPORT24) κόντρα στο Μαυροβούνιο με τον Γκουστάβο Πογέτ να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και να έχει στη διάθεση του όσους παίκτες ταξίδεψαν στην Ποντογκόριτσα.

Ο τεχνικός από την Ουρουγουάη μπορεί έτσι να καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας στο μυαλό του τις αλλαγές που θέλει να κάνει ούτως ώστε σε αυτά τα δύο φιλικά κόντρα σε Ρουμανία και Μαυροβούνιο να έχει δει όσο περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορεί και να έχει μια πλήρη εικόνα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο City Stadium της Ποντγκόριτσα για τον φιλικό αγώνα με το Μαυροβούνιο, ο οποίος ο δεύτερος στην ιστορία των δύο ομάδων.

Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί από τον κ. Πογέτ στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος".

Δείτε video από την προπόνηση:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ