ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Οι τελικές κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία

Εθνική Ελλάδας: Οι τελικές κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία
INTIME

Ανακοινώθηκαν οι 28 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ για τα παιχνίδια με Ιρλάνδία και Γαλλία για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε άλλους επτά ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια του Ιουνίου με Ιρλανδία και Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024. Έτσι ο Ουρουγουανός τεχνικός κάλεσε συνολικά 28 ποδοσφαιριστές γι' αυτές τις αναμετρήσεις.

Οι επτά διεθνείς που προστίθενται στους παίκτες που έκαναν ήδη προπονήσεις με την Εθνική είναι οι: Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας.

Ολόκληρη η αποστολή θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα (12/06) στη Ριζούπολη για προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 18:30. Να σημειωθεί ότι η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους και το κοινό.

Αναλυτικά οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Μάνταλος, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Λημνιός, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Φούντας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ