ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο Τζόλης τέθηκε οριστικά νοκ άουτ από το παιχνίδι με το Κόσοβο

Ο Χρήστος Τζόλης της Εθνικής Ελλάδας σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα με την Κύπρο στο "Γεώργιος Καμάρας" | Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020
Ο Χρήστος Τζόλης της Εθνικής Ελλάδας σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα με την Κύπρο στο "Γεώργιος Καμάρας" | Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Τζόλης δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή, με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Χρήστος Τζόλης δεν θα καταφέρει να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας στην προσεχή αναμέτρηση με το Κόσοβο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ο εξτρέμ της Νόριτς δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του ούτε την Παρασκευή, με συνέπεια να μην υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής στην Πρίστινα (21:45, Open TV, live ενημέρωση από το SPORT24).

Ο 19χρονος εξτρέμ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα στην αναμέτρηση της αγγλικής ομάδας του με την Μπόρνμουθ, ωστόσο ταξίδεψε κανονικά στην Ελβετία, χωρίς να υπολογίζεται για το φιλικό της Τετάρτης. Ο Τζον φαν'τ Σχιπ θα έβλεπε την κατάστασή του καθημερινά και θα αποφάσιζε για τη χρησιμοποίησή του στα παιχνίδια με Κόσοβο και Σουηδία, κάτι που φαίνεται πως έγινε για τη χρονικά πρώτη αναμέτρηση.

Ο Τζόλης ήταν ο μόνος διεθνής που έκανε ατομικό στην προπόνηση της Παρασκευής που διεξήχθη στην Ελβετία. Η ελληνική αποστολή αναχωρεί το μεσημέρι του Σαββάτου για την πρωτεύουσα του Κοσόβου, όπου θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα για την 5η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου.

TAGS ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ