ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Λήγει ο συναγερμός για Μπακασέτα, όλα δείχνουν ότι θα προλάβει Ιρλανδία και Γαλλία

Ο Τάσος Μπακασέτας με τα γαλανόλευκα της Εθνικής ομάδας
Ο Τάσος Μπακασέτας με τα γαλανόλευκα της Εθνικής ομάδας EUROKINISSI

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής για τον Τάσο Μπακασέτα, καθώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρός ο τραυματισμός του στο ματς της Τράμπζονσπορ με την Αλάνιασπορ. Θα εξεταστεί ενδελεχώς και από το ιατρικό τιμ της γαλανόλευκης μόλις έρθει στην Ελλάδα. Νωρίτερα αναμένεται στη χώρα μας ο επίσης τραυματίας, Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Αγωνία επικράτησε στις τάξεις της Εθνικής ομάδας μετά τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα στον αγώνα της Τράμπζονσπορ με την Αλάνιασπορ, όπου μάλιστα έγινε αλλαγή και ενώ νωρίτερα είχε σκοράρει.

Εντούτοις, σε πρώτη φάση φαίνεται πως δεν είναι κάτι ιδιαιτέρως σοβαρό και υπάρχει (συγκρατημένη) αισιοδοξία πως θα προλάβει κανονικά τους αγώνες με την Ιρλανδία (16/6) και τη Γαλλία (19/6) για τα προκριματικά του EURO 2024.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε μια πτώση και αισθάνθηκε ένα τράνταγμα σε όλο του το κορμί, ένιωσε πόνους στο στήθος, αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές. Βέβαια, στην Εθνική τηρούν στάση αναμονής και πηγαίνουν μέρα μέρα, είναι σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη και ενημερώνονται για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Μπακασέτας αναμένεται μετά τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας στη χώρα μας (Πέμπτη ή Παρασκευή), προκειμένου να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος ποντάρει πολλά πάνω του.

Άλλωστε, στην πρόσφατη συνάντησή του με τους ρεπόρτερ της Εθνικής, είχε τονίσει ότι δεν... αγγίζεται από την ενδεκάδα (untouchable η λέξη που χρησιμοποίησε) και δεν θα ήθελε με τίποτα να μην τον έχει σε αυτά τα κομβικά ματς.

Ο Μπακασέτας θα εξεταστεί μόλις έρθει στην Ελλάδα και ακολούθως θα ενημερωθεί ο προπονητής για την κατάσταση της υγείας του. Πάντως, φαίνεται πως ο τραυματισμός του δεν θα του στερήσει την παρουσία του στα παιχνίδια, αλλά με τα ιατρικά ζητήματα καλό είναι να περιμένουμε την τελική γνωμάτευση των ειδικών.

Όσον αφορά τον Μπουχαλάκη, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε και αποχώρησε νωρίς στον αγώνα της Κόνιασπορ με την Φατίχ Καραγκιουμριούκ, θα έρθει νωρίτερα στην Ελλάδα για να τον εξετάσουν οι γιατροί και να αποφασιστεί αν υπολογίζεται από τον Πογέτ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ