ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Η Λεωφόρος που αρέσει ιδιαίτερα στον Πογέτ και τα πλεονεκτήματα της OPAP Arena

Εθνική Ελλάδας: Η Λεωφόρος που αρέσει ιδιαίτερα στον Πογέτ και τα πλεονεκτήματα της OPAP Arena
INTIME SPORTS

Η OPAP Arena και το Απόστολος Νικολαΐδης είναι οι δύο έδρες που έχουν προκριθεί για έδρα της Εθνικής Ελλάδας και το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί ποιο θα είναι το "σπίτι" της γαλανόλευκης.

Από την στιγμή που η Εθνική Ελλάδας έφυγε από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά αναφορικά με το ζήτημα της έδρας. Το ΟΑΚΑ δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ κατάλληλο γήπεδο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, η επαρχία είναι μια λύση που όμως έχει συγκεκριμένες δυσκολίες και το εγχείρημα της Τούμπας δεν ευδοκίμησε.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει εκφράσει αρκετές φορές την προτίμησή του στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, το Απόστολος Νικολαΐδης. Είναι μεν μικρό, αλλά θεωρεί πως μπορεί να δημιουργηθεί ζεστή ατμόσφαιρα και να γίνει μια δυνατή έδρα για την Εθνική ομάδα.

Το επανέλαβε στους ανθρώπους της ΕΠΟ και λίγες ημέρες μετά την κλήρωση για τα προκριματικά του Euro 2024. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν μαζί του (δεν είναι αντίθετος και ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος), αλλά και εκείνοι που έχουν σοβαρές ενστάσεις τους και θεωρούν ότι η γαλανόλευκη πρέπει να πάει σε άλλη επιλογή.

Την Κυριακή, ο Ουρουγουανός τεχνικός βρέθηκε στην OPAP Arena για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο (1-0) και η αλήθεια είναι πως του έκανε πολύ καλή εντύπωση το νέο στολίδι της Ένωσης. Ένα γήπεδο σαφώς μεγαλύτερο, πολύ πιο σύγχρονο, με εξαιρετική ακουστική, το οποίο έχει όλα τα εχέγγυα για να φιλοξενήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ειδικά, δε, όταν πρόκειται να φιλοξενήσει αντιπάλους του διαμετρήματος της Γαλλίας και της Ολλανδίας στα επόμενα προκριματικά για πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Δεν έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση, αλλά η OPAP Arena και η Λεωφόρος είναι αυτά που έχουν ξεχωρίσει και λογικά ένα από τα δύο θα αποτελέσει το νέο "σπίτι" της Εθνικής, η οποία θέλει να προκριθεί στο επόμενο Euro. Η επιλογή έδρας είναι ζήτημα ήσσονος σημασίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΟ OPAP ARENA EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ