ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Φουλ ένταση και οδηγίες από τον Πογέτ

Ο Μάνταλος στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας
Ο Μάνταλος στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας INTIME SPORTS

Σε φουλ ρυθμούς και χωρίς κάποιο πρόβλημα συνεχίστηκε την Παρασκευή (2/6) το απόγευμα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία. Απών ο Κουρμπέλης που είχε ταξιδέψει στην Τουρκία.

Με επιπλέον παίκτες και επιπλέον όρεξη συνεχίστηκε και το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των δύο αγώνων κόντρα σε Ιρλανδία και Γαλλία στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2024.

Τόσο ο Γκουστάβο Πογέτ όσο και οι παίκτες του απολαμβάνουν περισσότερο πλέον την προπόνηση ενώ την Παρασκευή βοήθησε και η δροσιά που υπήρξε λόγω της βροχής την ώρα του προγράμματος.

Μάλιστα το πρόγραμμα ήταν αρκετά δυνατό ενώ ο Πογέτ έδινε συνεχείς οδηγίες στούς παίκτες του για το τι θέλει απ' αυτούς.

Το θετικό για τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα όλες αυτές τις μέρες και πως δουλεύει απερίσκεπτος με στόχο τις δύο αναμετρήσεις.

Από την προπόνηση της Παρασκευής απουσίαζε, με άδεια, ο Κουρμπέλης ο οποίος ταξίδεψε στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Τράμπζονσπορ και αναμένεται να τεθεί και πάλι στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τη Δευτέρα, μετά και το ρεπό της Κυριακής.

Το Σάββατο οι Έλληνες διεθνείς θα προπονηθούν νωρίς το πρωί και εν συνεχεία θα είναι ελεύθεροι μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ