ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς προβλήματα και εν αναμονή των τελευταίων διεθνών

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς προβλήματα και εν αναμονή των τελευταίων διεθνών
Φωτογραφία από την προπόνηση της Εθνικής INTIME

Χωρίς προβλήματα ενόψει των αγώνων με την Ιρλανδία και τη Γαλλία κύλησε μια ακόμη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο "Γ. Καμάρας".

Προπόνηση και προετοιμασία ενόψει αγώνων χωρίς προβλήματα είναι πάντα μια καλή προπόνηση. Έτσι πρέπει να σκέφτεται και ο Γκουσάβο Πογέτ ο οποίος είδε και την Τετάρτη (7/6) την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας να συνεχίζεται χωρίς κάποιο απρόοπτο και με όλους τους παίκτης που βρίσκονται στη διάθεση του να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα.

Οι προπονήσεις βέβαια δεν έχουν τόσο μεγάλη ένταση και περισσότερο είναι μια συντήρηση ενόψει των δύο αγώνων που έρχονται και τις επόμενες μέρες θα αυξηθούν και άλλο οι ρυθμοί.

Βέβαια ο Γκουστάβο Πογέτ και το επιτελείο του βρίσκονται και εν αναμονή των διεθνών που έχουν κληθεί από την Τουρκία και συγκεκριμένα τους Μπακασέτα, Σιώπη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε, στο "Γ. Καμάρας", η 3η προπόνηση της δεύτερης εδβομάδας προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών για τα παιχνίδια των European Qualifiers με την Ιρλανδία και την Γαλλία.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που έχουν κληθεί από τον κ. Πογέτ και συμμετέχουν στις προπονήσεις είναι οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ