ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική: "Στους αγώνες πέφτεις για να σηκωθείς"

Ο Μασούρας με τον Τζόλη με σκυμμένο το κεφάλι μετά τον αγώνα της Ελλάδας με την Σλοβενία για το Nations League στην Ριζούπολη που έληξε 0-0.
Ο Μασούρας με τον Τζόλη μετά τον αγώνα της Ελλάδας με την Σλοβενία EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας μέσω των λογαριασμών της στα social media έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης έπειτα από την αποτυχία κατάληψης της πρώτης θέσης στον όμιλο της στο Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας ήρθε ισόπαλη 0-0 στην αναμέτρηση με την Σλοβενία στην Ριζούπολη για την τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο, αλλά ξανά δεν κατάφερε να πετύχει έναν στόχο του, καθώς δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τον προβιβασμό στην League B της διοργάνωσης, όπως φυσικά και να αποκτήσει ένα "παράθυρο" για τα playoffs του Μουντιάλ μέσω του Nations League.

Πλέον, η Ελλάδα στρέφει το βλέμμα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και περιμένει να μάθει σε ποιον όμιλο θα βρεθεί στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Πάντως, η Εθνική ομάδα μέσω των λογαριασμών της στα social media έστειλε ένα μήνυμα αντεπίθεσης ενόψει της συνέχειας αναφέροντας: "Στους αγώνες πέφτεις για να σηκωθείς"

Το μήνυμα της Εθνικής Ελλάδας για τον αγώνα με την Σλοβενία
Το μήνυμα της Εθνικής Ελλάδας INSTAGRAM / ETHNIKIOMADA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ