ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Χωρίς κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία για τα ματς των προκριματικών του Euro 2024

Εθνική: Χωρίς κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία για τα ματς των προκριματικών του Euro 2024
Στιγμιότυπο από προπόνηση της Εθνικής INTIME

Με προπόνηση στη Ριζούπολη συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των αναμετρήσεων της προκριματικής φάσης του Euro 2024 τον Ιούνιο.

Η Εθνική ολοκλήρωσε μια ακόμα προπόνηση χωρίς προβλήματα στη Ριζούπολη, ενόψει των αναμετρήσεων της προκριματικής φάσης του Euro 2024 τον Ιούνιο με Ιρλανδία στην OPAP Arena (16/06) και Γαλλία στο Σταντ Ντε Φρανς (19/06).

Συγκεκριμένα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε την προετοιμασία με 21 ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες που έχουν κληθεί από τον Γκουστάβο Πογέτ είναι οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, ΓιώργοςΑθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Να σημειωθεί ότι είμαστε εν αναμονή κι άλλων κλήσεων ποδοσφαιριστών, με περιπτώσεις όπως ο Τάσος Μπακασέτας, ο Μανώλης Σιώπης και ο Ντίνος Μαυροπάνος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ