NATIONS LEAGUE

Εσθονία - Κύπρος 0-0: Άντεξε στο τέλος και πάει Λάρνακα για την παραμονή στην 3η κατηγορία του Nations League

Ο Μαρίνος Τζιωνής της Κύπρου σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρωσία για τους προκριματικούς ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στην "Γκάζπρομ Αρένα", Αγία Πετρούπολη | Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021
Ο Μαρίνος Τζιωνής της Κύπρου σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρωσία για τους προκριματικούς ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στην "Γκάζπρομ Αρένα", Αγία Πετρούπολη | Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Η Κύπρος ήταν καλύτερη, όμως στο τέλος γλίτωσε την ήττα και με το 0-0 στο Ταλίν απέναντι στην Εσθονία έχει το πάνω χέρι για την παραμονή στη League C του Nations League.

Η Κύπρος έφυγε με την ισοπαλία 0-0 από το Ταλίν της Εσθονίας για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ παραμονής στη League C του Nations League.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ήταν πιο επιθετική, έδειξε καλύτερη πρόσωπο, όμως τελικά στάθηκε τυχερή με την ισοπαλία, αφού οι γηπεδούχοι έστειλαν δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να σκοράρουν.

Η πρώτη περίπτωση ήταν ξεκάθαρη, όμως στη δεύτερη, στο 86ο λεπτό, ο Ράουνο Σάπινεν νίκησε τον Νεόφυτο Μιχαήλ κι η μπάλα στήθηκε στη σέντρα, όσο οι παίκτες περίμεναν τον έλεγχο του VAR για οφσάιντ.

Νωρίτερα, η Κύπρος είχε ως μεγαλύτερη στιγμή ένα φαλτσαριστό σουτ του Φώτη Παπουλή στο δοκάρι των Εσθονών στο 22'.

Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους την Τρίτη στη Λάρνακα, όπου θα κριθεί η παραμονή στην 3η κατηγορία, που σημαίνει και τοποθέτηση στον όμιλο της Ελλάδας για τη νέα σεζόν της διοργάνωσης.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Ιγκόνεν, Πασκότσι (80' Πούρι), Ταμ, Κλάβαν, Μετς, Ογιάμα, Κάιτ, Κρέιντα, Βασίλιεβ, Άνιερ (72' Ζενιόβ), Σάπινεν (90+3' Σόργκα)

ΚΥΠΡΟΣ: Μιχαήλ, Αντωνίου, Χάμπος, Γκόγκιτς, Παναγιώτου, Ιωάννου, Αρτυματάς, Κάστανος, Παπουλής (90+2' Σπόλιαριτς), Πίττας (70' Χριστοφή), Σωτηρίου (90+3' Κακουλλής)

Στο άλλο μπαράζ παραμονής, το Καζακστάν έκανε την ανατροπή και νίκησε 2-1 στη Μολδαβία την ομάδα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, παίρνοντας το πάνω χέρι στο ζευγάρι.

Οι πρώτοι αγώνες των μπαράζ

Οι δεύτεροι αγώνες των μπαράζ

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ