ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

ESPN: " Η Παρί Σεν Ζερμέν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για να κρατήσει τον Εμπαπέ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην προθέρμανση πριν το Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην προθέρμανση πριν το Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Δημοσίευμα του EPSN και συγκεκριμένα του Γάλλου ανταποκριτή, Ζουλιέν Λορέν, η Παρί Σεν Ζερμέν ενέδωσε στις προσπάθειές της για να κρατήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι, ο οποίος πλησιάζει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν εγκαταλείπει τη μάχη για να διατηρήσει στις τάξεις της τον Κιλιάν Εμπαπέ και τη νέα σεζόν, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ESPN και του Ζουλιέν Λορέν, του Γάλλου ανταποκριτή του δικτύου που είναι κοντά στο περιβάλλον τόσο του ποδοσφαιριστή όσο και του συλλόγου.

Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ θα ανακοινώσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ το καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές (Ρεάλ - Εμπαπέ) έχουν να διευθετήσουν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες όμως δεν φαντάζουν ικανές να οδηγήσουν σε ναυάγιο τη συμφωνία που υπάρχει στο τραπέζι.

Οι Παριζιάνοι προσπάθησαν να τον κρατήσουν με διετές συμβόλαιο και πλουσιοπάροχες απολαβές, προσφέροντάς του το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλά και το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας του, ωστόσο αυτά δεν στάθηκαν ικανά να τον "κρατήσουν" στο Παρίσι.

Και ο λόγος φυσικά είναι οι φιλοδοξίες του να παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να ικανοποιήσει τα όνειρά του. Την επόμενη ομάδα θα ανακοινώσει ο ίδιος το προσεχές διάστημα. Το συμβόλαιό του τρέχει στο τέλος της χρονιάς. Συνολικά έχει φορέσει 216 φορές τη φανέλα των Παριζιάνων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 168 γκολ και 87 ασίστ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ