ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έσπασε το "φράγμα" των 10 χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας, παράταση στη διάθεσή τους μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου

Φωτογραφία με φιλάθλους της ΑΕΚ από την αναμέτρηση με τη Βέλεζ Μόσταρ
Φωτογραφία με φιλάθλους της ΑΕΚ από την αναμέτρηση με τη Βέλεζ Μόσταρ PHOTO CREDITS: INTIME

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι έχουν ήδη πουληθεί 10 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας, κάτι που αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι παρατείνουν τη διάθεση των εισιτηρίων μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.

Η ΑΕΚ ξεπέρασε τις δέκα χιλιάδες πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας και "άγγιξε" τις 10.500 για τη νέα σεζόν και γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να δώσει παράταση στη διάθεσή τους μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.

Το νούμερο αυτό ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τους ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων. λόγω του περιορισμού που ισχύει στην είσοδο στα γήπεδα, καθώς πρόσβαση στις εξέδρες θα έχουν μόνο όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει εντός εξαμήνου.

Φυσικά ένα ακόμα θετικό από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας έχει να κάνει και με την αύξηση στις Κάρτες Φίλου της ΑΕΚ, οι οποίες ενισχύουν οικονομικά τα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι το ανώτατο όριο στους αθλητικούς χώρους είναι οι 25 χιλιάδες θέσεις, κάτι που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της ΑΕΚ. Ωστόσο πρόβλημα αποτελούν τα εισιτήρια διαρκείας των παιδιών, καθώς διαρκώς ανοίγουν οι ηλιακές ομάδες που πρέπει να εμβολιαστούν, με αποτέλεσμα να χρειάζονται εμβολιασμό και όχι self test για να μπουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την παράταση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και της ζήτησης που εξακολουθεί να υφίσταται με αμείωτους ρυθμούς από τους φίλους της ομάδας μας, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22 μέχρι και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Το τμήμα των εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη και Τετάρτη 7 και 8 Σεπτεμβρίου, λόγω του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Η πώληση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στο διάστημα αυτό, οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με χρήση καρτών Visa – Mastercard, ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr, που λειτουργεί όλο το 24ωρο έως και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, αλλά και μέσω της τηλεφωνικής αγοράς έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, καλώντας το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο 210-6855881, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00.

Θυμίζουμε ότι μετά την έκδοση της ΚΥΑ, που ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι φίλαθλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά καλούνται, για την αγορά του διαρκείας τους, να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, η οποία αναφέρει ρητώς ότι γνωρίζουν πως για την είσοδό τους στο γήπεδο οφείλουν να φέρουν, αλλά και να θέτουν οποτεδήποτε υπό έλεγχο γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ
".

TAGS ΑΕΚ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ