ΙΝΤΕΡ

Έρικσεν: "Ρωτήστε τον Κόντε γιατί δεν παίζω"

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει γκολ του με την Ίντερ κόντρα στην Χετάφε για το Europa League
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει γκολ του με την Ίντερ κόντρα στην Χετάφε για το Europa League LARS BARON, POOL PHOTO VIA AP

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ρωτήθηκε για τον πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής του στην Ίντερ και δεν δίστασε να ρίξει το μπαλάκι στον Αντόνιο Κόντε, εκφράζοντας εμμέσως παράπονο για το ρόλο του στην ομάδα

Η Ίντερ δαπάνησε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ παρά τον ανταγωνισμό που είχε από άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ, με την επιλογή της όμως εκείνη να μη τη στηρίζει φανατικά.

Αυτό αποτυπώνεται στο χρόνο συμμετοχής του Δανού επιτελικού μέσου που είναι πολύ μικρός καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο, με τον Έρικσεν να έχει μάλιστα παράπονα από αυτή τη στάση του Ιταλού τέχνικού.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το γεγονός πως δεν παίζει συχνά στους νερατζούρι, κατά τή διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε μέσω της ιστοσελίδας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Δανίας, ήταν σαφής:

"Η ερώτηση αυτή θα πρέπει να γίνει στον προπονητή. Πάρτε τον τηλέφωνο και ρωτήστε τον, επειδή εκείνος είναι που παίρνει τις αποφάσεις.

Τα πάνω και τα κάτω είναι πάντα στο ποδόσφαιρο, πολλοί λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν μόνο "πάνω" στην καριέρα τους", τόνισε μεταξύ άλλων ο Έρικσεν, και συμπλήρωσε:

"Έχω γίνει καλύτερος με το να μην σκέφτομαι την κριτική που γίνεται επειδή ο καθένας έχει τη γνώμη του. Ειδικά τώρα που είμαι στην Ιταλία.

Αυτό που έχει σημασία είναι να εμπιστεύεσαι αυτούς που είναι γύρω σου και να μην ακούς τους υπόλοιπους".

Όσον αφορά στο αν έχει στο μυαλό του να ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί από όπου ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι σε επαγγελματικό επίπεδο, στην Οντένσε, είπε:

"Δεν το αποκλείω. Επιπλέον, έχουμε αγοράσει ένα σπίτι στο Οντένσε, οπότε πιστεύω ότι εκεί θα είναι το σπίτι μας. Εάν με θέλουν στην Οντένσε ίσως κλείσω εκεί την καριέρα μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ