ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Έρικσεν: Η Μπρέντφορντ ήρθε σε συμφωνία με τον Δανό μεσοεπιθετικό

Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της Δανίας στην πρεμιέρα του Euro 2020 απέναντι στην Φινλανδία
Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της Δανίας στην πρεμιέρα του Euro 2020 απέναντι στην Φινλανδία @ 2021 WOLFGANG RATTAY/AP IMAGES

Ο Κριστιάν Έρικσεν ήρθε σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ για την υπογραφή συμβολαίου εξάμηνης διάρκειας και αφού περάσε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Κριστιάν Έρικσεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο επαγγελματικά και μάλιστα στην Premier League, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Athletic, Τζέι Χάρις, ο Δανός μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ.

Οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο για έξι μήνες, ενώ έχει προβλεφθεί οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια. Το σημαντικότερο βέβαια είναι να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο Έρικσεν είχε μείνει εκτός δράσης από το καλοκαίρι, λόγω του καρδιακού επεισοδίου που υπέστη στο Euro 2020, κόντρα στη Φινλανδία. Το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την Οντένσε, προκειμένου να επανέλθει σταδιακά στη δράση και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ