SUPER LEAGUE 2

Εργοτέλης - Ζάκυνθος 1-0: Επιστροφή στις νίκες με Κωστανάσιο

Ο Κωστανάσιος πανηγυρίζει γκολ του με τον Εργοτέλη στη Super League 2.
Ο Κωστανάσιος πανηγυρίζει γκολ του με τον Εργοτέλη EUROKINISSI

Ο Εργοτέλης επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου για την 29η αγωνιστική του β' ομίλου της Super League 2, με τον Θανάση Κωστανάσιο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 57'. Σε δύσκολη θέση η Ζάκυνθος.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Εργοτέλη και τη Ζάκυνθο ολοκλήρωσε την 29η αγωνιστική του β' ομίλου της Super League 2. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 και κράτησαν την Ζάκυνθο χαμηλά στη βαθμολογία.

Συγκεκριμένα, ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες και σκαρφάλωσε στην 9η θέση με 37 βαθμούς. Από την άλλη, στην 16η θέση με 20 πόντους είναι η Ζάκυνθος, η οποία έχασε έδαφος στη μάχη για τη σωτηρία.

Ο Κωστανάσιος πέτυχε το νικητήριο γκολ, όταν σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σερβιλάκη στο 57'. Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε, με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρία για δεύτερο γκολ.

Εργοτέλης: Τσέλιος, Ντουμάνης (82′ Κατσούρι), Σερβιλάκης, Κόλα, Μίκο, Κουτάντος (64′ Πεΐος), Άμπι (64′ Νεράλ), Βουτσάς, Κωστανάσιος (82′ Πατρινός), Κοκκίνης (77′ Σαρρής), Κόνρααντ

Ζάκυνθος: Μέντες, Κούνια, Εσόνο (74′ Στύλας), Κοναγκάγια, Οντόνε, Τσιμέλι, Ρουκουά, Μπαζάν (60′ Εντουάρντο), Κάρδαρης (74′ Κάμερον), Νικολακόπουλος, Καλλιβωκάς

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ