SUPER LEAGUE 2

Εργοτέλης - Καλλιθέα 0-2: Νίκησε στο Παγκρήτιο και μείωσε από τον πρώτο Λεβαδειακό

Οι παίκτες της Καλλιθέας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Εργοτέλη για τη Super League 2.
Οι παίκτες της Καλλιθέας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Εργοτέλη INTIME

Η Καλλιθέα επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη για την 31η αγωνιστική του β' ομίλου της Super League 2 και μείωσε τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στο -5.

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Καλλιθέα στο Παγκρήτιο. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη για την 31η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2.

Πλέον, η Καλλιθέα έφτασε τους 55 πόντους και μείωσε στο -5 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ο οποίος έχει 60 βαθμούς. Στην 9η θέση είναι ο Εργοτέλης, που έχει συγκεντρώσει 40 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με σουτ του Κυνηγόπουλου στο 14'. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν. Στο 25' ο Άμπι εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Στρέζου.

Ο Εργοτέλης ήταν πιο απειλητικός, όμως η Καλλιθέα μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Μουνιέ πλάσαρε μέσα στην περιοχή, έπειτα από συνεργασία με τον Ντιμίτριους, για να κάνει το 2-0, το οποίο παρέμεινε έως το φινάλε.

Εργοτέλης: Τζελέπης, Ντουμάνης (73' Κατσούρρι), Σερβιλάκης, Μίκο, Άμπι (79' Σαρρής), Κόλα, Πέιος, Βουτσάς, Κωστανάσιος (90+1' Θεοδωράκης), Κουτάντος (73' Αλεξάκης), Πατρινός (79' Νεράλ).

Καλλιθέα: Στρέζος, Ρώσση (60' Μουνιέ), Κύργιας, Τσιντώνης (60' Ντιμίτριους), Μπουλούλης (88' Νάτσης), Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Σαντάνα, Κυνηγόπουλος (88' Βογιατζής), Μανθάτης, Μάλτσι (77' Χασανμπέγκοβιτς).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

  • Αστέρας Βλαχιώτη - ΟΦΙ 4-1
  • Καραϊσκάκης - Αιγάλεω 3-1
  • Παναθηναϊκός Β' - Ηρόδοτος 1-2
  • ΑΕΚ Β' - Ρόδος 5-0
  • Διαγόρας - Ζάκυνθος 2-0
  • Κηφισιά - Επισκοπή 0-1
  • Καλαμάτα - Λεβαδειακός 1-0
  • Εργοτέλης - Καλλιθέα 0-2

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ