SUPER LEAGUE 2

Εργοτέλης - Ιωνικός 0-1: Επεισόδια μεταξύ οπαδών στο κεκλεισμένων ματς του Παγκρητίου

Στιγμιότυπο από το Παγκρήτιο ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ιωνικό
Στιγμιότυπο από το Παγκρήτιο ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ιωνικό

Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Ιωνικό ήταν κεκλεισμένων των θυρών, στο Παγκρήτιο μπήκαν μερικοί οπαδοί των δύο ομάδων, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια. Επενέβη η Αστυνομία. Διπλό (0-1) με Κάστρο η ομάδα της Νίκαιας.

Απίθανα πράγματα στην πρεμιέρα του Εργοτέλη και του Ιωνικού στη Super League 2. Το ματς ήταν - όπως κι όλα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού - χωρίς κόσμο, αλλά στο Παγκρήτιο μπήκαν οπαδοί των δύο ομάδων.

Μάλιστα υπήρξε ένταση και οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια. Αποτέλεσμα ήταν να επέμβει η Αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνέυματα και να απομακρυνθούν οι αντίπαλοι οπαδοί.

Ο Ιωνικός έφυγε με τη νίκη (0-1) από την Κρήτη χάρη στο γκολ του Ματίας Κάστρο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για τη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (80’ Μπότε), Τζέφρει (73’ Κατσούρι), Μπάτζιο, Πέοος, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Αμπντουλάι (73’ Μπουτσάκης), Πατρινός (65’ Κόνραντ), Κωστανάσιος (80’ Ποζατζίδης), Μανουσάκης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Κόρμπος, Γκοτουλιάς, Μπρίτο (58’ Ματσούκας/ 90+2’ Σινγκ), Μάναλης (90+2’ Τσιριγώτης), Ρόλε (80’ Τιεντσέ), Κάστρο.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ