ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έρευνα για την ομοφοβική επίθεση στον Κριστιάνο

Έρευνα για την ομοφοβική επίθεση στον Κριστιάνο

Το ισπανικό παρατηρητήριο κατά της ομοφοβίας ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντέρμπι της Ρεάλ με την Ατλέτικο.

Η Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αποδέκτης ομοφοβικής επίθεσης από τον Κόκε, στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ, και το LGTBi (Παρατηρήριο για τα δικαιώματα των λεσβιών, γκέι, τρανσέξουαλ, μπαϊσέξουαλ στην Ισπανία) ζήτησε κι επίσημα τη διεξαγωγή σχετικής έρευνας από τη διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος.

"Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει υποφέρει από ομοφοβική επίθεση σε διαφορετικά γήπεδα, μπροστά στην ατιμωρησία των υπευθύνων.

Αυτό παραβιάζει το νόμο 19/2007 για τη βία, το ρατσισμό και τη ξενοφοβία στον αθλητισμό. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ούτε οι ποδοσφαιριστές, ούτε τα κλαμπ έχουν δώσει την απαιτούμενη σημασία σε ένα φαινόμενο που ζημιώνει την αξιοπρέπεια του κάθε ποδοσφαιριστή", υποστηρίζει σχετικά το LGTBi.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα είπε ο Ρονάλντο, ο Κόκε τον αποκάλεσε "αδελφή". Και η απάντηση του σούπερ σταρ της Ρεάλ; "Μπορεί να είμαι αδερφή, αλλά έχω πολλά λεφτά, μπ@σ@ρδε". Και λίγο πριν απομακρυνθεί, συμπλήρωσε: "Όταν θα τα πούμε στη Μαδρίτη, θα δεις τι θα πάθετε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Κόκε είπε "αδελφή" τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έλαβε μία θεϊκή απάντηση
Το Twitter τρόλαρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ