ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ερέρα: "Ο Εμπαπέ θα γίνει θρύλος, ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Μπρεστ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Μπρεστ © 2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Άντερ Ερέρα, στη συνέντευξή του στην Mundo Deportivo, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του, Κιλιάν Εμπαπέ και Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ότι ο Γάλλος σταρ θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Άντερ Ερέρα μετακόμισε στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2019, όταν και αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από πέντε χρόνια στο Ολντ Τράφορντ. Ο 32χρονος Ισπανός μέσος μίλησε για τους μεγάλους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως είναι τυχερός που αγωνίζεται πλάι σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην καταλονική Mundo Deportivo, δήλωσε αισιόδοξος για την ανανέωση του Κιλιάν Εμπαπέ με τους Παριζιάνους, ενώ υποστήριξε πως θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου ως θρύλος.

"Ο Κιλιάν θα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, αλλά όλοι συμφωνούμε ότι ο Λίο είναι το νούμερο ένα χωρίς αμφιβολία.. Ο Εμπαπέ είναι ταπεινός και θέλει να μάθει από τον Μέσι.

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Ο Σέρχιο Ράμος είναι ο καλύτερος Ισπανός αμυντικός στην ιστορία και ένας από τους καλύτερους σε διεθνές επίπεδο. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Ο Κιλιάν πρόκειται να γίνει θρύλος του ποδοσφαίρου.

Υπάρχει περιθώριο να προσπαθήσει η Παρί να ανανεώσει τον Εμπαπέ. Έχουμε πολλά παραδείγματα ποδοσφαιριστών που το έχουν κάνει από τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο ή μέχρι τον Απρίλιο. Υπάρχει χρόνος. Θέλω επίσης να μείνει, γιατί θέλω να περιτριγυρίζομαι από τους καλύτερους και γιατί θέλω να έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω.

Πάνω από όλα όμως υπάρχει σεβασμός. Έφυγα και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος του συμβολαίου μου και ήθελα να με σεβαστούν, καθώς είχα την επιλογή να φύγω".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ