ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ερέρα για Εμπαπέ: "Δύο εβδομάδες πριν τη λήξη των μεταγραφών μού είπε πως θα μείνει στην Παρί"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν το γκολ κόντρα στη Ρεμς
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν το γκολ κόντρα στη Ρεμς © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Αντέρ Ερέρα αποκάλυψε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε αποφασίσει να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν πολύ πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο και εξέφρασε την εκτίμησή του πως η πορεία της ομάδας φέτος μπορεί να επηρεάσει τα δεδομένα σχετικά με την παραμονή του.

Μία από τις περιπτώσεις που εξελίχθηκαν σε σίριαλ στο θερινό μεταγραφικό παράθυρο ήταν αυτή του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Γάλλο σταρ να παραμένει τελικά στην Παρί Σεν Ζερμέν, έπειτα από τα διαδοχικά "άκυρα" των Παριζιάνων στις αστρονομικές προσφορές της Ρεάλ.

Αν και το παιχνίδι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ομάδων φαινόταν πως παίζεται μέχρι και το τελευταίο λεπτό της λήξης των μεταγραφών, ο Αντέρ Ερέρα, μιλώντας στον ισπανικό, ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser, αποκάλυψε πως ο 22χρονος φορ του είχε πει δύο εβδομάδες προτού κλείσει η αγορά πως δεν πρόκειται να φύγει από τον σύλλογο του Παρισιού.

"Είχα τη διαίσθηση ότι επρόκειτο να μείνει. Αυτό που μας έλεγε πάντα ο σύλλογος είναι ότι ο Εμπαπέ μένει. Τον ρώτησα δύο εβδομάδες πριν κλείσει η αγορά και μου είπε "Είμαι εδώ, είμαι εδώ". Αυτό που συμβαίνει αυτή τη σεζόν μπορεί να επηρεάσει την παραμονή του Εμπαπέ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερέρα.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ