ΑΡΗΣ

Ερέρα: "Δύσκολο να μη φεύγω βραχνιασμένος από το γήπεδο"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα, εξήγησε γιατί πανηγύρισε έντονα τα γκολ της νίκης (2-0) κόντρα στην ΑΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης υποδέχθηκε την ΑΕΛ στο "Καυτανζόγλειο" και τη νίκησε με 2-0, πανηγυρίζοντας το δεύτερο τρίποντο στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Ο τεχνικός των "κιτρίνων", Πάκο Ερέρα εξήγησε τους έντονους πανηγυρισμούς του κι εκτίμησε ότι το υλικό που διαθέτει μπορεί να παρουσιάσει καλύτερο ποδόσφαιρο.

"Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Λάρισα. Βελτιωθήκαμε σημαντικά μετά το εικοσάλεπτο. Αξίζαμε να κερδίσουμε με την εικόνα που δείξαμε στη συνέχεια του αγώνα.

Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την άποψη των συναδέλφων. Έχει τη δική του άποψη, δεν συμφωνώ με αυτό. Τα γκολ μας ήταν καθαρά. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Σέβομαι την άποψή του, αλλά η δική μου δεν ήταν αυτή.

Είναι δύσκολο να μην φεύγω βραχνιασμένος. Το ζω πολύ έντονα. Πανηγύρισα τα γκολ έντονα, ήταν τα πρώτα μπροστά στον κόσμο μας κι ας μην ήταν στο γήπεδό μας.

Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, μας πίεσαν, δημιούργησαν κάποια προβλήματα, γιατί ήμασταν κάπως νευρικοί. Το περιμέναμε να μας πιέσουν. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε αυτό. Θέλουμε να παίζουμε από πίσω και έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές να το κάνουν αυτό. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Εκτός από τη νίκη, χάρηκα και με τον Χάμζα που ήθελε να σκοράρει ένα γκολ. Ένας σκόρερ πάντα πρέπει να έχει σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα", υποστήριξε ο Ισπανός τεχνικός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ