ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Eredivisie: Γκολ ο Παυλίδης στη νίκη της Άλκμααρ κόντρα στη Σπάρτα του Μασούρα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει με τον Ντε Βιτ το γκολ κόντρα στην Go Ahead Eagles
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει με τον Ντε Βιτ το γκολ κόντρα στην Go Ahead Eagles PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έφτασε τα έξι γκολ τη φετινή σεζόν για την Άλκμααρ, στη νίκη επί της Σπάρτα για τη 15η αγωνιστική της Eredivisie. Η Τβέντε του Δημήτρη Λημνιού έκανε την ανατροπή κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Γιάννη Φοίβου Μπότου.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης για δεύτερη σερί αγωνιστική της Eredivisie το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αυτήν τη φορά στη νίκη της Άλκμααρ με 3-1 επί της Σπάρτα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με τον Αντίλ Αουασάρ, όμως στη συνέχεια ήρθε η αντεπίθεση και με δύο γκολ του Γέσπερ Κάρλσον οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο 31'. Στο 58', ο Σουηδός επιθετικός έγινε δημιουργός έπειτα από λάθος της άμυνας της Σπάρτα και έδωσε στον Παυλίδη έτοιμο γκολ.

Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα 6 σε 15 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ. Ο Παντελής Χατζηδιάκος αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα για την Άλκμααρ. Στον αντίποδα, ο Γιάννης Μασούρας άρχισε βασικός στο δεξί άκρο της ομάδας του Ρότερνταμ, όμως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Την ίδια ώρα, η Τβέντε έκανε την ανατροπή στην έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς και επικράτησε με 2-1. Για τους νικητές, ο Δημήτρης Λημνιός αγωνίστηκε για 58 λεπτά, ενώ για τους ηττημένους, ο Γιάννης Φοίβος Μπότος πέρασε ως αλλαγή στο 76'.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ