ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται ξανά στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πιεμπονγκσάντ θα βρεθεί στην Αθήνα και θα έχει συναντήσεις με τον Αλαφούζο και με κυβερνητικά στελέχη, εν όψει της ανάμειξης του στον Παναθηναϊκό.

Τα ταξίδια του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα πληθαίνουν και σηματοδοτούν την ανάμειξη του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά την ολοκλήρωση του νομικού ελέγχου την Παρασκευή (8/6), ο Ταϊλανδός αναμένεται ξανά στην πρωτεύουσα την Τρίτη (12/6).

Ο Πιεμπονγκσάντ θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να ανακεφαλαιώσουν την εφαρμογή του Μνημονίου Συναντίληψης. Τα επιτελεία των δύο ανδρών συνεργάζονται στενά, προκειμένου να προετοιμάσουν τα πάντα εν όψει των υπογραφών για την εκχώρηση του ελέγχου των μετοχών στην "Pan Asia" που έχει προσδιοριστεί για τις 27 Ιουνίου.

Επιπλέον, ο Πιεμπονγκσάντ περιμένει την τήρηση των δεσμεύσεων από τα κυβερνητικά στελέχη για την υπαγωγή της ΠΑΕ στον "Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων". Παρά τις υποσχέσεις των αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών, ακόμα η αίτηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν έχει γίνει δεκτή. Ο Ταϊλανδός είναι ενήμερος για αυτό και θα απαιτήσει την άμεση ελάφρυνση του Τριφυλλιού...

Το deal εισέρχεται στην τελική ευθεία του και ο Πιεμπονγκσάντ θέλει να είναι έτοιμος σε κάθε επίπεδο. Διότι μόνο με τις κατάλληλες προϋποθέσεις θα εμπλακεί στον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να αφήσει αστερίσκους...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ