ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Έντεκα χρόνια διακρίσεις, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε"

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή τη συμπλήρωση έντεκα χρόνων από την ανάληψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα. Η ανάρτηση του Ερασιτέχνη.

Έντεκα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων με αυτή την αφορμή έστειλε το δικό του μήνυμα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: "2010-2021: 11 χρόνια επιτυχίες με τον Ολυμπιακό μας, 11 χρόνια τίτλοι, ρεκόρ και διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!"

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: "Η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για την κυριαρχία του Θρύλου"

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με αφορμή τη συμπλήρωση έντεκα χρόνων από την ανάληψη της ΠΑΕ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη τόνισε ότι η παρουσία αποτελεί εγγύηση για την κυριαρχία των ερυθρόλευκων.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει οι 88 τίτλους στα ομαδικά - εκ των οποίων 6 ευρωπαϊκοί με τον ισχυρό άνδρα να έχει σημαντική συμβολή.

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

"Σαν σήμερα, το 2010, μπήκαν τα πιο γερά θεμέλια στην αυτοκρατορία του Ολυμπιακού. Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί εγγύηση για την κυριαρχία του Θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε δύσκολες περιόδους και μέσα από απρόβλεπτες καταστάσεις, ο Ερασιτέχνης όχι μόνο δεν λύγισε, αλλά γιγαντώθηκε!

Έντεκα χρόνια μετά, οι 88 τίτλοι στα ομαδικά - εκ των οποίων 6 ευρωπαϊκοί και οι 79 στα ατομικά αθλήματα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, φέρουν την υπογραφή του και μοιάζουν μόνο η αρχή..."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ