ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για Μαρινάκη: "Η παρουσία του στην ηγεσία του συλλόγου αποτελεί εγγύηση για τίτλους"

Ο Βαγγέλης Μαρινής στη φιέστα του Ολυμπιακού στο 44ο πρωτάθλημα
Ο Βαγγέλης Μαρινής στη φιέστα του Ολυμπιακού στο 44ο πρωτάθλημα EUROKINISSI SPORTS

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξήρε τη διοικητική παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ερυθρολεύκους με αφορμή τη συμπλήρωση 12 ετών από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμπλήρωσε 12 χρόνια παρουσίας στο "τιμόνι" του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν ξέχασε την επέτειο και με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η διοικητική του ηγεσία στον σύλλογο αποτελεί σημείο αναφοράς για το σωματείο.

"Πέρασαν 12 χρόνια από την ημέρα που η αυτοκρατορία του Ολυμπιακού πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και μετετράπη σε παντοκρατορία. Η παρουσία του στη διοικητική ηγεσία του συλλόγου αποτελεί εγγύηση για τίτλους και δόξα. Αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια του συλλόγου και της άφθαστης ιστορίας του. Ως Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε στο πλευρό σου." ανέφερε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός στην ανάρτησή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ