ΠΑΟΚ

Equipe: "Ο Ρεμπότσο στον ΠΑΟΚ με λιγότερες από 500 χιλιάδες ευρώ"

Ο Πέδρο Ρεμπότσο της Γκινγκάμπ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Παρί για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
Ο Πέδρο Ρεμπότσο της Γκινγκάμπ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Παρί για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 © 2019 MICHEL EULER/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με την "Equipe" ο Πέδρο Ρεμπότσο είναι κοντά στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, καθώς οι απαιτήσεις της Γκινγκάμπ δεν ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Οι αναφορές στο γαλλικό Τύπο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πέδρο Ρεμπότσο που ανήκει στην Γκινγκάμπ δίνουν και λεπτομέρειες για την ενδεχόμενη μεταγραφή του.

"Ο Πέδρο Ρεμπότσο, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 δεν αναμένεται να παραμείνει στην Γκινγκάμπ αυτή τη σεζόν. Ο Πορτογάλος φουλ μπακ, που έχει αγωνιστεί δανεικός σε Μπεσίκτας και Πάσος Φερέιρα, τις προηγούμενες δυο σεζόν αναμένεται να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ. Το ποσό της μεταγραφής του μάλιστα θα είναι μικρότερο από 500 χιλιάδες ευρώ» αναφέρει χαρακτηριστικά η "Equipe".

Όπως λένε τα δημοσιεύματα στη Γαλλία, ο Ρεμπότσο είχε ενημερώσει ήδη την Γκινγκάμπ ότι θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και ήταν σε αναζήτηση ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ