ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Equipe: "Δύο ματς διορία σε Ζιντάν, αλλιώς απόλυση"

Ο απογοητευμένος Ζιντάν στο Σοθιεδάδ - Ρεάλ για τη La Liga 2020/21
Ο απογοητευμένος Ζιντάν στο Σοθιεδάδ - Ρεάλ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Equipe", o Ζιντάν έχει δύο παιχνίδια διορία προκειμένου να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της Ρεάλ, αφού σε διαφορετική περίπτωση φλερτάρει έντονα με την απόλυση.

Σε ιδιαίτερη δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν εξαιτίας των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων της Ρεάλ στην αρχή της σεζόν. Οι "μερένγκες" γνώρισαν ήττα-σοκ από την Κάντιθ για το πρωτάθλημα, ενώ τρεις ημέρες αργότερα έχασαν 3-2 κι από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ εντός έδρας.

Η κατάσταση στο στρατόπεδο των Μαδριλένων είναι περίεργη, με τον Γάλλο τεχνικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe" να έχει διορία δύο αγώνων προκειμένου να παρουσιάσει μία βελτιωμένη εικόνα. Ουσιαστικά, ο Φλορεντίνο Πέρεθ περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί το Clasico με την Μπαρτσελόνα το Σάββατο (24/10, 17:00), αλλά κι η αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μετά από έξι αγωνιστικές στη La Liga, η Ρεάλ είναι στην 3η θέση με 10 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο, ενώ στο Champions League, όπως προείπαμε, άρχισε με ήττα τις υποχρεώσεις της.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ