ΕΠΟ

ΕΠΟ: Τηλεδιάσκεψη με τον ΠΣΑΠΠ για την Ολιστική Μελέτη

Το λογότυπο της ΕΠΟ
Το λογότυπο της ΕΠΟ EUROKINISSI

Η ΕΠΟ πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών με αντικείμενο συζήτησης την εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την Δευτέρα (24/1) πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών. Αντικείμενο συζήτησης ήταν η εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης, ενώ οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠΠ ενημερώθηκαν για τον ρόλο των αθλητών και αθλητριών βάσει της Ολιστικής Μελέτης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα τηλεδιάσκεψη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (Π.Σ.Α.Π.Π.), με αντικείμενο την εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης.

Οι εκπρόσωποι του Π.Σ.Α.Π.Π. ενημερώθηκαν για τα νέα δεδομένα και τον ρόλο των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο με βάση την Ολιστική Μελέτη και την αποτύπωσή τους στο νέο καταστατικό της Ε.Π.Ο. Ειδικότερα συζητήθηκε η αναγνώριση του Π.Σ.Α.Π.Π. και η συμμετοχή του ως πλήρους μέλους της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και η εκπροσώπησή του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με τη νέα της μορφή και αρμοδιότητα.

Από την Ε.Π.Ο. δόθηκε έμφαση στο κομμάτι της ενεργούς συμμετοχής και του νέου ρόλου των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών στα τεκταινόμενα του αθλήματος στη χώρα μας. Από πλευράς Π.Σ.Α.Π.Π., εκφράστηκε ικανοποίηση για τις προβλέψεις της Ολιστικής Μελέτης και συμφωνήθηκε να υπάρξει σύντομα νέα συνάντηση προκειμένου να συμφωνηθούν οι επόμενες κινήσεις.

Η συνάντηση της Ε.Π.Ο. με τον Π.Σ.Α.Π.Π. εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης σχετικών άρθρων της Ολιστικής Μελέτης για την αναγνώριση και τη θεσμική εκπροσώπηση στη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. των ποδοσφαιριστών, του γυναικείου ποδοσφαίρου και των διαιτητών".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ