ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΕΠΟ: Συνάντηση με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την Επαγγελματική Διαιτησία

Ο Τάκης Μπαλτάκος
Ο Τάκης Μπαλτάκος INTIME

Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις τις ΕΠΟ με τις ΠΑΕ της Super League με αντικείμενο την Επαγγελματική Διαιτησία και με τον Παναθηναϊκό να παίρνει σειρά.

Συνάντηση με τον Γ' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεωνίδα Μπουτσικάρη είχε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η Επαγγελματική Διαιτησία, όπως συμβαίνει στη σειρά συναντήσεων που πραγματοποιεί η Ομοσπονδία με τις ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Σε συνέχεια των επαφών της διοίκησης της Ομοσπονδίας με τις ΠΑΕ της Super League, με αντικείμενο τον θεσμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Είχε προηγηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ σύμφωνα και με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την Επαγγελματική Διαιτησία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ