ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΕΠΟ: Συνάντηση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επαγγελματική διαιτησία

Το σήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
Το σήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας INTIME

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως ξεκίνησαν οι συναντήσεις της Ομοσπονδίας με τις ομάδες της Super League για την επαγγελματική διαιτησία, με την αρχή να γίνεται με τον Ολυμπιακό.

Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Παναγιώτη Μπαλτάκο, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας.

Έτσι, έγινε η αρχή την Παρασκευή (25/11) των συζητήσεων της Ομοσπονδίας με ομάδες της Super League για την επαγγελματική διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, ξεκίνησαν σήμερα οι συζητήσεις μεταξύ της Ομοσπονδίας και των ομάδων της Super League 1 σχετικά με τον θεσμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας.

Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου και του CEO της Ομοσπονδίας κ. Ιάκωβου Φιλιππούση, με τον Γ’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δημήτρη Αγραφιώτη και τον Δ’ Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της ίδιας ΠΑΕ κ. Κώστα Καραπαπά.

Θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League 1 με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την Επαγγελματική Διαιτησία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ