ΕΠΟ

ΕΠΟ: Στις 21 Αυγούστου η σέντρα στη Super League Interwetten, δημιουργεί σχολή διασωστών

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία EUROKINISSI SPORTS

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτης Γ.Σ. στις 19/7 για την τροποποίηση του καταστατικού της, ενέκρινε την έναρξη της Super League Interwetten στις 21/9 και τη δημιουργία σχολής διασωστών.

Σημαντικές αποφάσεις πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η πρώτη εξ αυτών αφορούσε την σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 19 Ιουλίου.

Μοναδικό θέμα της θα είναι οι Τροποποιήσεις του Καταστατικού της Ομοσπονδίας επί των προτάσεων που έγιναν από την UEFA και την FIFA μετά την επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου εμπειρογνωμόνων των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή παράλληλα ενέκρινε την 21 Αυγούστου ως την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η άλλη σημαντική απόφαση αφορά τη δημιουργία σχολής διασωστών και την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ για την κάλυψη αθλητικών γεγονότων. Μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει τη σημασία της μετά τα όσα έγιναν με τον Έρικσεν στο Euro 2020.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ

"Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις.

Την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. την Δευτέρα 19 Ιουλίου με μοναδικό θέμα τις Τροποποιήσεις Καταστατικού της Ομοσπονδίας. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη εξαιτίας μη επαρκούς χρόνου διαβούλευσης επί των προσφάτως προτεινομένων από την UEFA και την FIFA τροποποιήσεων καταστατικού, οι οποίες διαβιβάστηκαν στην Ομοσπονδία μετά την επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου εμπειρογνωμόνων των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Την επανέναρξη του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων.

Τη δημιουργία σχολών για διασώστες και την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ για την κάλυψη αθλητικών γεγονότων, κατόπιν εισήγησης της Ιατρικής Επιτροπής.

Την έγκριση του αιτήματος της Super League 1 για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 21 Αυγούστου 2021.

Την έγκριση του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών 2021/2022.

Την έγκριση έκθεσης πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής από 1/6/2020 έως 31/5/2021 (διοικητικός απολογισμός).

Την έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου 1/1/2022 - 31/12/2022".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ