ΕΠΟ

ΕΠΟ: Με ξένους διαιτητές και VAR τα μπαράζ ανόδου στη Super League Interwetten και Super League 2

Γκέντσογλου και Σλίβκα μάχονται για την μπάλα στο Απόλλων - Λαμία
Γκέντσογλου και Σλίβκα μάχονται για την μπάλα στο Απόλλων - Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε έκανε δεκτό το αίτημα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την παρουσία ξένων διαιτητών και χρήσης VAR, τόσο στα μπαράζ μεταξύ των δύο πρωταθλητριών ομάδων της Super League 2, όσο και στα μπαράζ για μια θέση στη Super League Interwetten τη νέα σεζόν.

Έπειτα από αίτημα της ΚΕΔ και του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ενέκρινε την παρουσία ξένων διαιτητών και χρήσης VAR για τη νέα σεζόν, τόσο στα μπαράζ για μια θέση στη Super League Interwetten, όσο και στα μπαράζ ανόδου μεταξύ των δύο πρωταθλητριών ομάδων της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε μεταξύ άλλων τις εξής αποφάσεις.

Ενέκρινε την παρουσία ξένων διαιτητών και χρήσης VAR, τόσο στα μπαράζ μεταξύ των δύο πρωταθλητριών ομάδων της Super League 2, όσο και στα μπαράζ για μια θέση στη Super League 1 της επόμενης περιόδου, μετά από πρόταση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ενέκρινε τη νέα σύμβαση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Τερματοφυλάκων, Φάνη Κατεργιαννάκη".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ