ΕΠΟ

ΕΠΟ: Ικανοποίηση FIFA - UEFA για την εφαρμογή της ολιστικής μελέτης από 27 Αυγούστου και μετά

Τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί
Τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί ΙΝΤΙΜΕ

Η ΕΠΟ παρουσίασε σε FIFA - UEFA το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης και την εφαρμογή της ολιστικής μελέτης από τις 27 Αυγούστου που ψηφίστηκε στη Γενική Συνέλευση και μετα. Ικανοποίηση από τις διεθνείς συνομοσπονδίες.

Η ΕΠΟ συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη (2/12) με την UEFA και την Παρασκευή (3/12) με UEFA - FIFA και στις δυο αυτές συναντήσεις παρουσίασε το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης και την εφαρμογή της ολιστικής μελέτης από τις 27 Αυγούστου που ψηφίστηκε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Έγινε παρουσίαση ολων των παραμέτρων και από την πλευρά των διεθνών συνομοσπονδιών υπήρξε απόλυτη ικανοποίηση. Η συνάντηση ήταν στο πλαίσιο των συνεχών επαφών που έχει η ΕΠΟ με FIFA και UEFA και προκύπτουν καλά μαντάτα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΠΟ FIFA UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ