ΕΠΟ

ΕΠΟ: Η ανακοίνωση για την αναβολή στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Φάση από την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας | 19 Ιανουαρίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας | 19 Ιανουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (26/1) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση της πολιτικής προστασίας που έβαζε στοπ σε κάθε αθλητική δραστηριότητα την Τετάρτη (26/1) η ΕΠΟ γνωστοποίησε και αυτή επίσημα την αναβολή της αναμέτρησης του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό που ήταν προγραμματισμένος την Τετάρτη (26/1) το απόγευμα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 26.01.2022 αγώνα της 2ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναιτωλικό.

Η απόφαση πάρθηκε σε εφαρμογή της απόφασης του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με την οποία κηρύσσεται κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας περιοχών της επικράτειας για την Τετάρτη 26.01.2022 και προβλέπεται αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ν. Αιγαίου καθώς και στις Π.Ε. Βοιωτίας, Ευβοίας της Περιφ. Στ. Ελλάδος".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ