ΕΠΟ

ΕΠΟ για ελίτ διαιτητές στα playoffs: "Συμφωνήσαμε με την πρόταση, αυτονόητη προϋπόθεση να τους ορίζει η ΚΕΔ"

Ο Μπαλτάκος παρακολουθεί την αναμέτρηση Κόσοβο - Ελλάδα
Ο Μπαλτάκος παρακολουθεί την αναμέτρηση Κόσοβο - Ελλάδα INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως όντως υπάρχει συμφωνία με τη Super League για την έλευση Elite διαιτητών με την αυτονόητη προϋπόθεση να ορίζει η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τους διαιτητές.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της, λίγη ώρα μετά απ' αυτή της Super League, έκανε γνωστό πως όντως υπάρχει συμφωνία με την πρόταση που έκανε η Super League για την έλευση Elite διαιτητών και από την 1η κατηγορία με την αυτονόητη προϋπόθεση να είναι η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αυτή που θα ορίζει τους τους διαιτητές.

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι διεξήχθη συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Πρόεδρο της Super League1 και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετικά με την έλευση ξένων διαιτητών στους χθεσινούς αγώνες και ενόψει των υπολοίπων εννέα αγωνιστικών των play off.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε να συνδράμει η SL1, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ, ούτως ώστε να επιτευχθεί η έλευση elite διαιτητών ή διαιτητών Α’ κατηγορίας από τα έξι προηγμένα πρωταθλήματα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανταπάντησε ότι η παραπάνω πρόταση τελεί υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Για το θέμα αυτό, αυτονόητα επίσης, λόγω της συλλογικότητας ως προς τη λήψη αποφάσεων της ΕΠΟ θα συγκληθεί και θα συζητήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να ληφθεί σχετική απόφαση, θετική ή αρνητική.

Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα 27/3 στην συνάντηση του κ. Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο".

TAGS ΕΠΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ