ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Επιδιώκει προνομιακή μεταχείριση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός"

ΕΠΟ: "Επιδιώκει προνομιακή μεταχείριση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός"

Με επιστολή της προς την Super League, η ΕΠΟ επιτίθεται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας από τη Λίγκα να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενεργειες της εναντίον της με αφορμή την ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα το "τριφύλλι".

Στην αντεπίθεση βγήκε η ΕΠΟ και με επιστολή της προς τη Super League και τον πρόεδρό της, Γιώργο Μποροβήλο, ζητά να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον της με αφορμή το αίτημα για αλλαγή του διαιτητή Αρετόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο βέβαια δεν έγινε αποδεκτό. Θυμίζουμε ότι η "πράσινη" ΠΑΕ, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε, ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι από εδώ και πέρα θα κινείται νομικά κατά όσων την αδικούν.

Από την πλευρά της, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι το "τριφύλλι" υπηρετεί μια στρατηγική εκφοβισμού, απειλών και κατασυκοφάντησης της διοίκησης της ΕΠΟ, ότι επιδιώκει την προνομιακή μεταχείρισή της από τα θεσμικά όργανα, έναντι των υπολοίπων μελών του Συνεταιρισμού σας, στρεφόμενη κατ’ ουσίαν εναντίον του.​

Παράλληλα, τονίζει σε άλλο σημείο της επιστολής της προς τη Λίγκα πως "η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν εκβιάζεται, δεν ανέχεται απειλές, παρεμβάσεις και υποδείξεις που με την επίφαση της «κάθαρσης» εξυπηρετούν ιδιοτελείς στοχεύσεις".

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

Σας ενημερώνουμε ότι σε απάντηση επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης απέστειλε στον πρόεδρο της Super League Γ. Μποροβήλο επιστολή με το ακόλουθο περιεχόμενο:

«Σας κοινοποιούμε επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σας δηλώνουμε την αγανάκτηση και τη μηδενική ανοχή μας σε τέτοιου είδους ανήθικες και απαράδεκτες ενέργειες.

Αξιώνουμε να δράσετε άμεσα ως υπεύθυνη διοργανώτρια αρχή, προβαίνοντας σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, έναντι της ΠΑΕ - μέλους σας.​ ​

Η συγκεκριμένη ΠΑΕ, παραβιάζοντας και καταστρατηγώντας τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει βάσει των ισχυόντων κανονισμών, υπηρετεί πιστά μια στρατηγική εκφοβισμού, απειλών και κατασυκοφάντησης της διοίκησης της ΕΠΟ. Είναι πλέον βέβαιο ότι επιδιώκει την προνομιακή μεταχείρισή της από τα θεσμικά όργανα, έναντι των υπολοίπων μελών του Συνεταιρισμού σας, στρεφόμενη κατ’ ουσίαν εναντίον του.​ ​

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν εκβιάζεται, δεν ανέχεται απειλές, παρεμβάσεις και υποδείξεις που με την επίφαση της «κάθαρσης» εξυπηρετούν ιδιοτελείς στοχεύσεις. Αυτές οι πρακτικές που έχουν επικοινωνιακούς σκοπούς πλήττουν την αξιοπιστία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και δημιουργούν κλίμα εκφοβισμού εντός και εκτός γηπέδων.​ ​

Τέλος και με αφορμή αυτή την επιστολή, σας καλούμε να καταστήσετε σαφές στο σύνολο των μελών σας, ότι από πλευράς Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή σε τέτοιου είδους ενέργειες».

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ