ΕΠΟ

ΕΠΟ: Εγκρίθηκε η υποψηφιότητα Μπαλτάκου για την προεδρία της ομοσπονδίας

Ο Τάκης Μπαλτάκος
Ο Τάκης Μπαλτάκος INTIME

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Μπαλτάκου, που θα είναι και η μοναδική, εγκρίθηκε από την ομοσπονδία και δεν υπάρχει κανένα κώλυμα.

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος θα είναι και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αφού εγκρίθηκε η υποψηφιότητα του και δεν υπάρχει το παραμικρό κώλυμα.

Ο Μπαλτάκος έχει τη στήριξη 44 Ενώσεων και είναι ο μοναδικός υποψήφιος ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Αλέξης Κούγιας ήταν αυτός που είχε καταθέσει εξώδικο για την υποψηφιότητα του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο. απέστειλε το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου 2022 στη γραμματεία της Ομοσπονδίας την απόφασή της «περί ελέγχου ακεραιότητας/καταλληλότητας του υποψηφίου Παναγιώτη Μπαλτάκου», όπως ορίζεται από το άρθρο 52 και τα Παραρτήματα Γ και ΣΤ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο., διαδικασία που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με την απόφαση της ανεξάρτητης επιτροπής: «Ο εν λόγω υποψήφιος πληρεί τα προσόντα που απαιτούνται για να θέσει υποψηφιότητα ως Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και ουδέν κώλυμα εκλογής για την προεδρία της Ε.Π.Ο. έχει».

Στο σκεπτικό της απόφασης, η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος «έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τον έλεγχο ακεραιότητας προσκομίζοντας εμπροθέσμως άπαντα τα αιτηθέντα δικαιολογητικά».

Κατόπιν των ανωτέρω ο Παναγιώτης Μπαλτάκος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματισθεί για την 1η Ιουνίου 2022. Υπενθυμίζεται ότι τον κ. Μπαλτάκο έχουν προτείνει 44 Ενώσεις Μέλη της Ομοσπονδίας".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ