ΕΠΟ

ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη στον Ματίας Ιγκλέσιας

Ο Ματίας Ιγκλέσιας
Ο Ματίας Ιγκλέσιας EUROKINISSI

Η ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ματίας Ιγκλέσιας για όσα έγιναν στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων της ομοσπονδίας, Νίκος Μαργαρίτης, άσκησε δίωξη εις βάρος του Ματίας Ιγκλέσιας του Αστέρα Τρίπολης γιατί "προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε θεατές του αγώνα" στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη για τη Stoiximan Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκαν οι παρακάτω διώξεις.

Σε βάρος του IGLESIAS MATIAS WALTER, ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, διότι την 30-1-2023 στην Τρίπολη όπου διεξήχθη στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, ο IGLESIAS MATIAS WALTER ως ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε θεατές του αγώνα.
Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.β,2περ.α,5περ.στ ii, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

TAGS ΕΠΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ