ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Επίθεση Τέμπας σε Κελαϊφί: "Μας περνά για χαζούς, έχει την αλαζονεία ενός νεόπλουτου"

Ο πρόεδρος της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, στη συνέντευξη Τύπου με τον Λιονέλ Μέσι
Ο πρόεδρος της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, στη συνέντευξη Τύπου με τον Λιονέλ Μέσι © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στους Χαβιέρ Τέμπας και Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με τον πρόεδρος της La Liga να απαντά στον ισχυρό άντρα της Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας ότι "κάνει μαθήματα με την αλαζονεία ενός νεόπλουτου".

Το "debate" ανάμεσα στον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, και τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί καλά κρατεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κιλιάν Εμπαπέ ανανέωσε το συμβόλαιό με την Παρί, γεγονός που έφερε θυελλώδες αντιδράσεις στην Ισπανία. Η La Liga το θεώρησε σκάνδαλο και να απειλεί πως θα καταγγείλει τους Παριζιάνους στην UEFA, στα γαλλικά δικαστήρια και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από τη μεριά του ο Κελαϊφί μίλησε στη MARCA για την κόντρα της Παρί με τον Τέμπας, αναφέροντας: "Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε διότι γνωρίζουμε πως μπορούμε να το κάνουμε. Δεν είναι το στιλ μας να μιλάμε για άλλα πρωταθλήματα, συλλόγους ή ομοσπονδίες. Δεν δίνουμε μαθήματα και δεν θα επιτρέψουμε σε κάποιον να μας δώσει. Κάθε χρόνο τα ίδια. Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε το πρότζεκτ".

Σε αυτές τις δηλώσεις θέλησε να απαντήσει ο πρόεδρος του ισπανικού πρωταθλήματος, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του:

"Ο Αλ Κελαϊφί είναι άλλο επίπεδο. Μας περνάει όλους για χαζούς (ούτε που πιστεύει τα ψέματά του) και εμφανίζεται στη MARCA για να δώσει μαθήματα με την αλαζονεία ενός νεόπλουτου. Δεν υπάρχουν κανονισμοί για την Παρί. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα βιώσιμο ποδόσφαιρο χωρίς απάτες".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ